Tässä on herkkua!

Kuudelle:

900 g porsaan sisäfileetä
suolaa ja pippuria
6 annosta perunasosetta
2 munankeltuaista

Kastike:

1 pieni sipuli silputtuna
125 g gorgonzola-juustoa
75 g voita
2 tl dijonsinappia
1 rkl kermaa

1. Kuumenna uuni 250-275 asteeseen. Puhdista sisäfilee ja jaa se kuuteen osaan. Litistä ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita keltuaiset perunasoseeseen.

2. Sekoita sipulisilppu, murennettu juusto ja voi kasarissa, kuumenna hitaasti ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta sinapilla ja pyöristä kermalla. Kastike ei saa kiehua, vain kuumentua kokonaan.

3. Pursota perunasose uunivuoan reunoille. Gratinoi uunin ylätasolla, kunnes sose saa väriä. Paista liha kypsäksi voissa pannulla. Asettele lihat vadille ja kaada kastike päälle.